Se dagens etapetilbud her – Gælder kun i dag

Campione Showroom holder lukket i uge 29.

Nyhedsbrev: Kør for et godt formål og vind fede præmier!

Sommeren i Danmark står for mange i cyklingens tegn, og i hele juli måned cykler vi for Red Barnets arbejde med udsatte børn. Og du skal være med!

Kasper Asgreen & Red Barnet Indsamling

AVi er enormt glade og stolte af både at støtte og levere tøj til initiativet Team Red Barnet, der cykler for at skabe opmærksomhed og samle penge ind til Red Barnet og organisationens fantastiske arbejde. Sammen med Kasper Asgreen og vores partnere hos Dirty Series sætter vi i fællesskab fokus på netop Team Red Barnets arbejde med en landsdækkende indsamling, hvor alle kan være med til at gøre en forskel.

Hjælp os med at samle penge ind til Red Barnet ved at cykle i juli og ha’ samtidig chancen for at vinde fede præmier – blandt andet signerede Kasper Asgreen trøjer og Il Biondo tøj!

Tryk på billederne ovenfor for at læse mere.

Sådan deltager du:

  1. Tilmeld dig indsamlingen på asgreenindsamling.dk
  2. Lav et opslag på Facebook eller Instagram hvor du annoncerer, at du samler ind til projektet.
  3. Bed dit netværk om at støtte med xxkr pr. kilometer du kører i juli. 
  4. Kør så langt du kan!
Alle indsamlede beløb går ubeskåret til Red Barnet og alle der er tilmeldt indsamlingen er med i lodtrækningen om præmierne.

 

Vi håber, du vil være med! 

Cykelrejse til efteråret?

Efter halvandet år med restriktioner ser det ud til, at efteråret i Europa kan blive normalt og som vi kender det. Det betyder også, at det langt om længe er muligt at komme syd på og måske deltage i nogle af de store motionscykelløb som for eksempel La Marmotte, Stelvio Gran Fondo eller noget helt tredje! 

Hvis du kunne tænke dig, at der skal gøres lidt ekstra ud af jeres tur syd på, så tag endelig kontakt til os, så vil vi rigtig gerne hjælpe med at lave et mega lirens sæt til jer, så I bliver de skarpeste på startstregen! 

 
Tryk på billedet i bunden af mailen, så kommer vi godt fra start!

Il Biondo Heat

Hvis du blot skal bruge et sæt til dig selv, til når du skal syd på eller til når temperaturen er i top i Danmark, så har vi udviklet vores letteste og mest ventilerende jersey og bibs til dato:

Il Biondo Heat

Fronten er lavet i mesh-materialer for maksimal ventilation, mens ryggen er holdt i klassisk Il Biondo stof og -mønster til beskyttelse mod solen. Il Biondo Heat jerseyens specialudviklede kombination af materialer sikrer samtidig sved- og fugttransport der sjældent kan matches!

Tryk på billederne for at læse mere om Il Biondo Heat.

God Sommer!

Cykelhilsner, 

Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.