Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Ambassadører og Local Heroes

Vi er stolte over at arbejde tæt sammen med en række ryttere, der hver især har deres unikke historie med cykling og tilgang til sporten. Nogle er garvede, professionelle ligefrem, nogle er nye og nysgerrige og nogle er lige midt i mellem. Fælles for dem er, at de er passionerede. 

Se et udsnit af vores ambassadører og local heroes herunder

Niklas Hornshøj

Efter mange år som håndboldspiller besluttede Niklas at gå 100% ind i cykling, hvor han er blevet et levende eksempel på, hvor langt man kan komme med hårdt arbejde og passion, og at det aldrig er for sent at følge sine drømme. I et corona-påvirket 2020 med få løb rykkede Niklas fra D-klassen lynhurtigt op i først B-klassen, og er nu i gang med sin første sæson i A-klassen.

Følg Niklas på Instagram

Joeanna Moesgaard Nielsen

Joeanna er en ung triatlet med store ambitioner og et smittende humør. Til trods for hendes unge alder har hun allerede vundet både Ironmans i hendes aldersgruppe samt en imponerende flot 3. plads til Ironman 70.3 verdensmesterskabet. Rejsen er lige begyndt, og vi glæder os til at se. Og den går mod stjernerne!

  Følg Joeanna på Instagram

Mathilde Alster

Mathilde er triatlet og vinder af Ironman Barcelona i 2019. Hun designede selv sit tøj frem mod Kona, Hawaii 2020 (som blev udskudt til 2021), som er tydeligt inspireret af det eksotiske klima på stillehavsøerne. Ikke nok med at Mathilde er en af verdens bedste triatleter, så er hendes humør og attitude smittende og positiv! 

Følg Mathilde på Instagram

Lasse Sommer

Lasse bærer cyklingen i sit DNA. Om det er MTB eller landevej, fuld sol, frysende kulde eller silende regn, så er der ikke noget, der kommer i vejen for Lasses passion. Og det er derfor, at vi er stolte af at have Lasse som én af vores Local Heroes. For Lasse er hverken professionel cykelrytter eller har mange følgere online. Lasse er vellidt og velkendt i Randers-området, og sætter sit positive præg på sin omgivelser der hvor han er – lokalt. Og det elsker vi!

Følg Lasse på Instagram

Chris Anker Sørensen

Som tidligere professionel cykelryttere på det hedengangne Team CSC – Saxobank, eks-danmarksmester på landevej og senest cykelsportskommentator på TV2, var Chris en mand, som om nogen bar cyklingens DNA. Ufattelig vidende og altid klar med en kæk bemærkning blev Chris en af cykelsportens store stemmer i Danmark. Og så kunne han selvfølgelig stadig køre rigtig godt opad! 

Chris afgik på tragisk vis ved døden d. 18. september 2021. 

Æret være hans minde. 

 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.