Ambassadører og Local Heroes

Vi er stolte over at arbejde tæt sammen med en række ryttere, der hver især har deres unikke historie med cykling og tilgang til sporten. Nogle er garvede, professionelle ligefrem, nogle er nye og nysgerrige og nogle er lige midt i mellem. Fælles for dem er, at de er passionerede. 

Se et udsnit af vores ambassadører og local heroes herunder

Chris Anker Sørensen

Som tidligere professionel cykelryttere på det hedengangne Team CSC – Saxobank, eks-danmarksmester på landevej og nu cykelsportskommentator på TV2, er Chris en mand, som om nogen bærer cyklingens DNA. Ufattelig vidende og altid klar med en kæk bemærkning er Chris blevet en af cykelsportens store stemmer i Danmark. Og så kan han selvfølgelig stadig køre rigtig godt opad! 

Følg Chris på Instagram

Kristina Schou Madsen

Selvom Kristina ikke har store cykelresultater bag sig er hun ikke hvem som helst. Langt fra faktisk. Kristina har nemlig verdensrekorden for den hurtigste bestigning af Mount Kilimanjaro og verdensrekorden for det hurtigste gennemsnit af 7 maratonløb på 7 dage på 7 kontinenter. Og så blev hun udråbt til årets borger i Kolding i 2020. Kristina er én af mange, som er begyndt at cykle som et komplement til den foretrukne sport, og vi er glade for at kunne hjælpe Kristina på hendes cykelrejse.

Følg Kristina på Instagram

Niklas Hornshøj

Efter mange år som håndboldspiller besluttede Niklas at gå 100% ind i cykling, hvor han er blevet et levende eksempel på, hvor langt man kan komme med hårdt arbejde og passion, og at det aldrig er for sent at følge sine drømme. I et corona-påvirket 2020 med få løb rykkede Niklas fra D-klassen lynhurtigt op i B-klassen, og det er nu kun spørgsmål om tid før, at han er klar til A-klassen i Danmark. 

Følg Niklas på Instagram

Lasse Sommer

Lasse bærer cyklingen i sit DNA. Om det er MTB eller landevej, fuld sol, frysende kulde eller silende regn, så er der ikke noget, der kommer i vejen for Lasses passion. Og det er derfor, at vi er stolte af at have Lasse som én af vores Local Heroes. For Lasse er hverken professionel cykelrytter eller har mange følgere online. Lasse er vellidt og velkendt i Randers-området, og sætter sit positive præg på sin omgivelser der hvor han er – lokalt. Og det elsker vi!

Følg Lasse på Instagram

Mathilde Alster

Mathilde er triatlet og vinder af Ironman Barcelona i 2019. Hun designede selv sit tøj frem mod Kona, Hawaii 2020 (som blev udskudt til 2021), som er tydeligt inspireret af det eksotiske klima på stillehavsøerne. Ikke nok med at Mathilde er en af verdens bedste triatleter, så er hendes humør og attitude smittende og positiv! 

Følg Mathilde på Instagram

Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.