1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Cykeltøj herre

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser 1–78 af 208 resultater

Cykeltøj til herre

Campione har et stort udvalg af cykeltøj til herre. Vi tilbyder herre cykeltøj til alle vejrforhold, sæsoner, pasform og budget fra vores mærker Il Biondo, Astral og VERGE.

I vores sortiment af cykeltøj til herre finder du derfor både cykeltøj til pendleren og motionisten, der ønsker et mere løst fit, men også herre cykeltøj til supermotionisten og licensrytteren. Fælles for både mærker og pasform er, at alt cykeltøj til herre er udviklet, så der er noget til enhver uanset niveau og budget.

I vores sortiment af herre cykeltøj finder du:

  • Herre jerseys
  • Herre bib shorts
  • Herre veste
  • Herre jakker
  • Løse ærmer, ben og knæ
  • Cykeltøjstilbehør

Race:

Campione leverer blandt andet herre cykeltøj til Cykelnerven og Riwal Cycling Team, hvor tøjet igen og igen bliver testet til grænset og rost. Det er især i samarbejde med Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, at Campiones herre cykeltøj også har fået en tydelig reference til eliten i både materialer, features og design.

Synlighed:

I vores design af cykeltøj har Campione en øget fokus på synlighed. Især herre cykeltøj fra Astral benytter hi-viz materialer samt refleks-features til at øge synligheden på cyklen.

Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.