Se dagens etapetilbud her – Gælder kun i dag

Campione Showroom holder lukket i uge 29.

Cykeltøj herre

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser 1–52 af 223 resultater

Cykeltøj til herre

Campione har et stort udvalg af cykeltøj til herre. Vi tilbyder herre cykeltøj til alle vejrforhold, sæsoner, pasform og budget fra vores mærker Il Biondo, Astral og VERGE.

I vores sortiment finder du derfor både cykeltøj til pendleren og motionisten, der ønsker et mere løst fit, men også herre cykeltøj til supermotionisten og licensrytteren. Fælles for både mærker og pasform er, at alt cykeltøj til herre er udviklet, så der er noget til enhver uanset niveau og budget.

I vores sortiment finder du:

Race

Campione leverer blandt andet herre cykeltøj til Cykelnerven og Riwal Cycling Team, hvor tøjet igen og igen bliver testet til grænset og rost. Det er især i samarbejde med Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, at Campione også har fået en tydelig reference til eliten i både materialer, features og design.

Synlighed

I vores design af cykeltøj har Campione en øget fokus på synlighed. Især spinningtøj herre fra Astral benytter hi-viz materialer samt refleks-features til at øge synligheden på cyklen. Vil du heller ikke gå på kompromis med dit cykeltøj, kan du også overveje vores herre cykelsæt til en god pris.

Stadig i tvivl? Læs mere i vores guide til bedste cykeltøj til mænd.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.