Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Il Biondo

Il Biondo er en hyldest til de sagnomspundne monumenter, til de varme italienske landskaber og de rå skandinaviske elementer. En hyldest til en krigers attitude.

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser 1–78 af 179 resultater

Il Biondo – den blonde – er kælenavnet til den mest vindende danske professionelle cykelrytter nogensinde: Rolf Sørensen. Rolfs største bedrifter tæller blandt andet en sølvmedalje ved sommer-OL, fire dage i den gule trøje samt to etapesejre i Tour de France, en etapesejr i Giro d’Italia og sejre i klassikerne Liege- Bastogne-Liege og Flandern Rundt.

Rolfs hemmelige ingrediens er dedikation – altid at skubbe til grænsen. Altid 100% – uanset betingelserne. Ligegyldigt om det sneede, regnede eller om vinden hylede om ørerne under de mere end 30.000 løbs- og træningskilometer Rolf tilbragte i sadlen om året, så gav Il Biondo sig altid 100%.

Brandet Il Biondo er skabt ud fra denne mentalitet. Skabt af kærligheden til cykling og som en hyldest til Italien, hvor Rolf kørte og levede det meste af sin professionelle karriere. Il Biondo er cykeltøj og tilbehør lavet til “Campiones” – mestre -, inspireret af de nordiske elementer, monumenterne i cykling, farverne i det italienske landskab og af en krigers attitude.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.