Se vores helt nye IL Biondo cykelbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

CSR

Campione og CSR

Hos Campione bestræber vi os på, at bidrage til den positive udvikling der er i gang indenfor tekstilbranchen, i særdeleshed med henblik på ansvarlig og miljørigtig produktion samt ordentlige arbejdsforhold for alle medarbejdere i vores værdikæde.

Vi producerer både i Europa og i Asien. I Europa sker produktionen i tæt samarbejde med Verge Sport i Polen, som bestræber sig på at være en aktiv og ansvarlig spiller i cykeltøjsindustrien. Fabrikken i Polen overholder derfor alle gældende EU retningslinjer for arbejdskraft og arbejdsforhold. Spild af materialer bliver minimieret gennem produktionseffektivitet, og produktionsrester bliver disponeret ansvarligt gennem særlige genbrugsservices for at minimere aftrykket på miljøet.

En del af BSCI

Campione er ligeledes en del af ‘Business Social Compliance Initiative’ (BSCI), et initiativ drevet af firmaer, der sammen bestræber sig på at forbedre arbejdsforholdende i den globale værdikæde.

BSCI forener hundredvis af firmaer omkring en fælles ‘Code of Conduct’ og supporterer producenter fra alle led af leverandørkæden og på tværs af sektorer med et udvilkingsorienteret step-by-step system. Systemet er baseret på tre søjler: observation af producenter der ikke opfylder gældende krav foretaget af eksterne og uafhængige inspektører, styrkelse af aktører i leverandørkæden gennem kapacitetsbyggende aktiviteter samt aktivering af alle relevante stakeholders gennem konstruktiv dialog i Europa og i leverandører.

BSCI er hurtigt voksende og åbent for alle detailhandler, importører, brands og produktionsenheder. Initivativet tæller mere end 600 virksomheder over hele verden fra alle brancher.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.