Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Om Campione

Om Campione

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj og accessories med kontorer i København og Kolding. Campione ejer mærkerne Astral og IL BIONDO samt designer og leverer teamtøj til klubber, virksomheder eller cykelvennerne. 

Vores mål er at dække hele markedet lige fra dem der kører på eliteplan, supermotionisten, motionisten og pendleren. Her differentierer vi naturligvis pasform, metervarer og prisniveauer.

Design, kvalitet, funktionalitet

Hos Campione løber cykling i vores blod. Uanset om det er landevej, cross, mudrede stier, støvede grusveje eller tøj til pendleren, så lever og ånder vi for cykling og alt hvad det indebærer. Derfor er vores produkter nøje udvalgte, fordi vi selv ønsker at arbejde og køre med det bedste af det bedste. Det skal være funktionelt og anvendeligt, det skal sidde rigtigt, kvaliteten skal være høj og så skal det selvfølgelig se godt ud.

Vi leverer altid teamtøj til tiden, og kan som en af de eneste i branchen give en leveringsdato allerede når bestillingen er lagt.

Verge Sport

Campione er den officielle danske leverandør af det anerkendte Verge Sport, der siden 1999 har fremstillet sportstøj til idrætsudøvere over hele verden. Verge Sport har en lang og stolt tradition indenfor cykling, og med et af de mest avancerede logistik- og produktionssystemer i branchen, opnås der både hurtig og præcis levering. 

Besøg vores showroom

I København SV ligger vores 350m2 store showroom, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og prøve vores kollektioner, få en snak om specialdesignet tøj til din arbejdsplads, cykelhold eller vennegruppe eller bare få en kop kaffe i IL BIONDO-stuen.

Vores showroom holder åbent efter aftale mandag-fredag Kl. 09:00-15:00. Vi har ofte travlt med kundebesøg, og anbefaler at booke tid på info@campione.dk.

Du finder os på Bådehavnsgade 12, 2450 København SV.

Åbningstider:

Mandag: 09:00-15:00

Tirsdag: 09:00-15:00

Onsdag 09:00-15:00

Torsdag: 09:00-15:00

Fredag: 09:00-15:00

Lørdag, søndag samt helligdage: Lukket

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.