Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Nyhedsbrev: Introducerer Il Biondo Visio – bliv set!

Sommeren er her – nyder du det varme vejr og de lyse aftentimer på cyklen? Det gør vi i hvert fald! Til at gå på weekend på har vi et par nyheder, vi har glædet os til at dele med dig!

Il Biondo Visio

At blive overset på cyklen er noget af det værste, en cykelrytter kan opleve. Man kan føle, at man gør alt rigtigt: giver tegn, holder sig til inde til siden og generelt kører med opmærksomhed og forsigtighed. Men nogle gange sker det alligevel: man bliver overset af andre trafikanter. 

Sikkerhed og synlighed er noget, der i stigende grad ligger os på sinde hos Campione, og derfor lancerer vi nu vores første Il Biondo jersey specifikt designet til at give ekstra synlighed på vejen uden at gå på kompromis materialer, look og følelsen af at være en rigtig cykelrytter. Jerseyen er designet med et elegant fade fra fluorescerende orange over i mørkegrå. Vi håber, du kan lide den.

Tryk på billederne ovenfor for at læse mere.

Dirty Series: fremtidens cykelløb

Siden starten af 2021 har vi sammen med Dirty Series, en fællesbetengelse for en hel ny genre af løb på nøje kuraterede ruter, inviteret til både Gravel- og MTB-løb hvor alle kan være med. Det har været fantastisk at se den store alsidighed i ryttere, som Dirty Series appellerer til: fra super-motionisten og licsensrytteren til sociale ryttere der sammen udforsker nye veje og giver den gas. Det er i sandhed for alle!

Derfor, i anledning af at vi i denne juni-måned kan invitere alle interesserede til gratis at køre med på hele 3 events, har vi i vores seneste blogindlæg rettet fokus mod Dirty Series, mændende bag og dem der kører med måned efter måned. 

Tryk på billedet herunder for at læse blogindlægget

Juni med Dirty Series

Deltag gratis i én af de tre events, som vi sammen med Dirty Series og andre aktører arrangerer i juni-måned. Du kan trykke på billederne for at komme direkte til de forskellige events.

Trustpilot

Slutteligt vil det stadig betyde meget for os, hvis du har tid til at bruge et øjeblik på at give os en anmeldelse på Trustpilot. Forhåbentlig fordi du har haft en god oplevelse hos os, men også hvis der er noget, der ikke var som det skulle være, som vi kan gøre bedre..

Tusinde tak – og god vind derude på landevejen! 

God vind derude! 

Cykelhilsner, 
Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.