Team cykeltøj

Campione team cykeltøj

Stolt leverandør af cykeltøj til Riwal Cycling Team, Cykelnerven, Tour de Taxa, DMK og mange flere!

Campione teamtøj er premium cykeltøj med dit helt eget design til klubber, virksomheder eller cykelvennerne som ønsker den bedste kvalitet. Ønsker du højt serviceniveau, leveringsgaranti indenfor tidsfristen samt minimalt administrationsarbejde, så er Campione teamtøj løsningen for dig.

Helt unikt tilbyder Campione hver klub eller virksomhed sin egen personlige team store, hvor hver enkelt rytter har mulighed for at bestille og genbestille tøj eller tilbehør.  

Campione teamtøj kan bestilles helt ned til 1 stk. og bliver produceret i Europa og Filippinerne, hvorfor dit teamtøj altid vil blive leveret indenfor 6-8 uger. 

Bruger du allerede Campione teamtøj?
GÅ TIL DIN TEAM STORE HER.

Til klub, virksomhed eller cykelvennerne

Campione Teamtøj kan skræddersys til hold, organisationer eller virksomheder på alle niveauer, og bruges i dag både af store virksomheder som Danske Bank og Stark, etablerede cykelhold som Riwal Cycling Team og Team Rytger Powered by Carl Ras, velgørenhedsprojekter som Cykelnerven og Tour de Taxa samt cykelforeninger som Dansk Mountainbike Klub (DMK) og Roskilde Cykle Ring.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne for teamtøj til lige præcis din klub, virksomhed eller venner, så kontakt os via det lille orange ikon nede i højre side er hjemmesiden eller skriv en mail til info@campione.dk. 

Red Barnet
Cycling4Cancer
Niklas Hornshøj
Gustav Wang, CX Junior Danmarksmester 2020, Team ABC Junior

Det siger vores kunder om Campione Teamtøj:

Kasper Andersen, Junior Europæisk Mester 2020, Team NPV Carl Ras Roskilde Junior
Team rytger powered by cykeltøj-online.dk
Sport2Life

Produktion på egne fabrikker

Hos Campione bliver alt vores teamtøj produceret på Verge Sports egne 2 fabrikker i Polen og Filippinerne.

Som en af de eneste leverandører af teamtøj er vi derfor ikke afhængige af at outsource for at få produktionsplads hos eksterne fabrikker. Dette bevirker at vi har komplet overblik og kontrol over hele produktionen fra start til slut, og ikke oplever uforudsigeligheder eller prioritetsproblemer der forsinker leveringsdatoen.

Se videoen til højre for at få et indblik i produktionen på den nyetablerede fabrik i Filippinerne. 

Cykeltøj med tryk

Siden 2013 har Campione leveret team cykeltøj med tryk og cykeltøj med logo til klubber og virksomheder over hele Danmark. Især cykeltrøjer med tryk er blevet en populær måde at markere et fællesskab, en virksomhed eller en klub. 

For virksomheder kan cykeltøj med logo være en interessant udvidelse af virksomhedens identitet, som kan bruges til både socialt initiativ for medarbejdere eller som en del af aktiviteter for kunder. Det er også derfor vi ser, at eget cykeltøj med tryk bliver mere og mere populært. 

Design dit eget cykeltøj

Hos Campione kan du designe dit eget cykeltøj, så dit team cykeltøj bliver præcist som du ønsker det og i perfekt overenstemmelse med en eksisterende stil eller identitet. 

Du kan sagtens design dit eget cykeltøj helt selv ud fra skabeloner, hvis du selv er grafiker eller har en grafiker tilknyttet. Vi kan også ud fra idéer, tanker og eksisterende identitet i fælleskab og tæt dialog finde frem til designet for jeres unikke team cykeltøj. Endeligt kan du også overlade initiativet til os, så vi kan lave et udkast der kan arbejdes ud fra. Lige meget hvilken løsning du vælger, er der ingen ekstra omkostninger forbundet med designet af jeres cykeltøj med tryk i eget design. 

Der er mange måder at få ført jeres drømmecykeltøj ud i livet – tag kontakt til os ved at sende en mail til info@campione.dk, så vi kan finde den løsning, der passer til dit behov.  

Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.