Se vores helt nye IL Biondo cykelbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Skoovertræk

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser alle 8 resultater

Skoovertræk – Essentielt tilbehør til din cykelgarderobe

Hvis du konstant er træt af at holde dine fødder tørre, rene og varme under cykelturen, så har vi hos Campione den rette løsning. Skoovertræk er perfekt til at beskytte dine fødder, specielt til et miljø som Danmark, hvor cykelturen ikke altid er solrig, tør og vindstille.

Hvad er skoovertræk?

Et overtræk til dine cykelsko er lette og behagelige genbrugsovertræk, der er lavet til at passe over dine sko, for både at beskytte og passe på dine cykelsko, men også for at holde dine fødder varme og tørre. Vores overtræk du finder hos Campione, fås i forskellige materialer og farver, så du kan finde dit match. Vi udbyder heriblandt vores populære udvalg af Il Biondo og Astral skoovertræk, der hver og især har dets specielle fordele og karakteristik.

Fordele ved at bruge overtræk til cykelsko

Med skoovertræk til dine cykelsko, beskytter du både dine fødder og sko imod elementerne. En af de største fordele, er beskyttelsen imod vind, regn og kulde. Du vil altså hurtigt kunne opleve uanset om du cykler i milde eller hårde vejrforhold, at overtrækket vil holde dine fødder og sko varme og tørre.
Som sagt er det ikke kun dine fødder du vil opleve der bliver beskyttet, men også dine cykelsko. Skoovertrækket har derfor også effekten af at forlænge dine cykelskos levetid.
Uanset om du er en almen pendler, cyklist, eller om du cykler på konkurrenceplan, kan du drage fordel af overtrækket. Uanset dit niveau eller hensigt med cykling, vil et skoovertræk altid være et fordelagtigt tilbehør til din garderobe.

Hos Campione tilbyder vi forskellige typer og designs, så du kan få din stil og dit behov tilfredsstillet. Vores overtræk er fremstillet af kvalitetsbevidste materialer, og fås i forskellige størrelser. De passer derfor til forskellige typer af cykelsko, og du kan opleve en lang levetid på dine cykelsko, og komfort til dine fødder.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.