Se vores helt nye IL Biondo cykelbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Cykeltøj kvinder

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser 1–78 af 163 resultater

Cykeltøj til damer

Hos Campione finder du et bredt udvalg af cykeltøj til damer. Vi præsenterer dame cykeltøj, der dækker alle vejrforhold, sæsoner, pasformer og budgetter fra vores anerkendte mærker Il Biondo, Astral og VERGE.

Vores sortiment af cykeltøj til kvinder byder på tøj til både pendleren og motionisten, der foretrækker et afslappet fit, samt til den seriøse motionist og licensrytter, der kræver det bedste. Uanset mærke og pasform er alt vores cykeltøj til damer skabt med fokus på at tilbyde kvalitet og funktionalitet for alle, på ethvert niveau og inden for ethvert budget.

I vores brede sortiment af dame cykeltøj finder du:

Race

Campione er stolt leverandør af dame cykeltøj til elitebegivenheder og hold, hvor vores tøj løbende testes og modtager roser. Gennem partnerskaber, eksempelvis med fremtrædende kvindelige cykelryttere, sikrer vi, at vores cykeltøj til damer også afspejler elitekravene i både materialer, funktioner og design.

Synlighed

Designet af vores cykeltøj til kvinder inkluderer en særlig vægt på synlighed. Især cykeltøj til damer fra Astral udnytter hi-viz materialer og refleksdetaljer for at øge sikkerheden og synligheden på vejen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.