Astral

Astral er funktionel cykelbeklædning af høj kvalitet og skabt til alle slags cyklister uanset alder, ambitionsniveau og størrelse til en pris hvor alle kan være med.

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Brands
Størrelse

Viser alle 20 resultater

Astral er skabt ud fra idéen om, at cykeltøj og tilbehør skal have maksimal anvendelighed og funktionalitet til en pris hvor alle kan være med. Alle Astral-produkter er derfor designet og udviklet i Danmark af folk, der cykler året rundt i sol, regn, sne og blæst. Gennem skoven, på landevejen og til og fra arbejde.

Astral tilbyder alt til cykelturen uanset terræn og årstid når det kommer til cykeltrøjer, jakker, vest, cykelshorts, handsker, huer, sokker og skoovertræk. 

Astral har et klassisk dansk design med fokus på simplicitet og anvendelighed, men er samtidig skabt ud fra et fokus på synlighed og sikkerhed i trafikken.

Derfor er Astral cykeltøj og tilbehør til alle, uanset alder, ambitionsniveau og størrelse – og til en pris hvor alle kan være med.  

Scroll til toppen

© Campione.dk – 2021 –
Alle rettigheder forbeholdes

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.