Bib shorts

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser alle 13 resultater

Campione tilbyder et stort udvalg af bib shorts specifikt designet til mænd.

Det vigtigste i en cykelrytters garderobe må utvivlsomt være bib shorts. Intet andet stykke tøj har så stor betydning for både performance og komfort som bib shorts. Derfor er det alfa omega, at du vælger den rigtige model til lige præcis dit behov, den rigtige størrelse samt det rigtige materiale.

Hos Campione ved vi dette, og derfor kender vi også vigtigheden af, at både pasform og pude i bib shorts er af højeste kvalitet.

I vores store sortiment af bib shorts til mænd varieres der både i pasform, materiallevalg og længder. Især i Danmark er dette vigtigt, da temperaturen kan svinge fra meget varmt til meget koldt, og det kan være nødvendigt at have forskellige bib shorts. Ydermere er det også muligt at vælge forskellige længder på bib shorts alt efter højde og/eller ønsket længde. 

Vores bib shorts er det produkt, som vi er aller mest stolte af – og heldigvis bliver vi gang på gang bekræftet i, at det også er det produkt, som vores kunder er aller mest glade for.

Hvis du vil læse mere om de forskellige modeller af bib shorts vi tilbyder, kan du med fordele se vores overblik over bib shorts her: https://campione.dk/vaelg-de-perfekte-bib-shorts/

Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.