Se dagens etapetilbud her – Gælder kun i dag

Campione Showroom holder lukket i uge 29.

Nyhedsbrev: Cykeltøjsnørderi – hvad er egentlig gode bib shorts?

Vi håber, at du nyder de mange solskinstimer vi har i Danmark for tiden, og måske får brugt dem fornuftigt i sadlen? Det gør vi i hvert fald, og nu glæder vi os bare til, at temperaturerne også går opad igen.

Og når nu vi snakker om at bruge timer i sadlen, er det nærliggende at sætte fokus på det nok aller vigtigste i cykeltøjsgarderoben: bib shorts. For der er ikke noget, der skiller vandende som præferencer i bib shorts: hvordan skal puden være, hvor lange skal de være, hvordan skal designet være?

Det er egentlig forståeligt, for bib shorts er i sandhed en videnskab, og ingen andre dele af cykeltøjsgarderoben kræver et så perfekt et samspil mellem design, kvalitet, materialer, håndarbejde og pasform som et par gode bib shorts gør. 

Vi er virkelig stolte af vores bib shorts, og vores bib shorts er heldigvis et produkt, som både kvinder og mænd gang på gang kommer tilbage til os for at købe. Vi er meget stolte over at have det kvalitetstempel i miljøet, og bib shorts er et produkt, som vi konstant bliver ved med at udvikle.

Men hvad er det egentlig, der gør bib shorts gode?

I dette nyhedsbrev inviterer vi derfor indenfor til lidt bib shorts-nørderi med direktør Filip Grønholt og Rolf Sørensen, hvor de netop prøver at komme til bunds i, hvad gode bibs skal kunne og hvad man skal holde øje med, når man køber nye. 

Se med her:

Husk din invitation til VIP outlet

Vi har stadig ledige pladser til vores VIP outlet d. 6. maj. Vi skal tømme vores lager, og vi vil rigtige gerne have så meget som muligt af tøj fra vores tidligere kollektioner ud og køre, så du kan faktisk spare helt op til 70%!

Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, så skynd dig at gøre det!

Tryk på billedet ovenfor og brug koden campione-vip så får du adgang til tilmelding KUN for VIPs!

Hvis du hellere vil komme til vores ordinære outlet fredag og lørdag d. 7.-8. maj, så er du selvfølgelig også velkommen til det. Du kan tilmelde dig her: Campione Outlet 2021

... Og et sneak peek

Vi har glædet os virkelig meget til at præsentere lige præcis denne nyhed. I næste uge kommer der helt nyt Il Biondo, som vi har døbt ‘Tuscany‘ – inspireret af varmen, konturererne, landskaberne og farverne i det toscanske landskab, hvor Rolf Sørensen tilbragte meget af sin aktive karriere.

Som abonnent på vores nyhedsbrev får du hermed et eksklusivt sneak peek på den nye kollektion, som kan fås på campione.dk fra onsdag d. 28. april. 

God vind derude! 

Cykelhilsner, 
Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.