Se vores helt nye IL Biondo cykelbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Cykeltøjsnørderi: hvad er egentlig gode bibs?

Der er ikke noget, der skiller vandende som præferencer i bib shorts: hvordan skal puden være, hvor lange skal de være, hvordan skal designet være? Det er egentlig forståeligt, for bib shorts er i sandhed en videnskab, og ingen andre dele af cykeltøjsgarderoben kræver et så perfekt et samspil mellem design, kvalitet, materialer, håndarbejde og pasform som et par gode bib shorts gør.  

Vi er virkelig stolte af vores bib shorts, og vores bib shorts er heldigvis et produkt, som både kvinder og mænd gang på gang kommer tilbage til os for at købe. Vi er meget stolte over at have det kvalitetstempel i miljøet, og bib shorts er et produkt, som vi konstant bliver ved med at udvikle.

Men hvad er det egentlig, der gør bib shorts gode? 

I videoen nedenfor diskuterer Rolf Sørensen netop dette med Campiones direktør, Filip Grønholt. Hvis du også er nysgerrig på bib shorts, så se med herunder og find ud af, hvad gode bib shorts skal kunne og hvad du skal holde øje med, når du køber nye.  

Produkter i videoen:

Del blogopslaget med dit netværk:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.