Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Spinningtøj kvinder

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser 1–78 af 81 resultater

Spinningtøj til dame

Hos Campione finder du et bredt udvalg af spinningtøj til dame. Vi præsenterer spinningtøj til kvinder, der dækker alle vejrforhold, sæsoner, pasformer og budgetter fra vores anerkendte mærker Il Biondo, Astral og VERGE.

Vores sortiment af spinningtøj til dame byder på tøj til både pendleren og motionisten, der foretrækker et afslappet fit, samt til den seriøse motionist og licensrytter, der kræver det bedste. Uanset mærke og pasform er alt vores spinningtøj til kvinder skabt med fokus på at tilbyde kvalitet og funktionalitet for alle, på ethvert niveau og inden for ethvert budget.

I vores brede sortiment af spinningtøj til dame finder du:

  • Dame kortærmede jerseys
  • Dame langærmede jerseys
  • Dame shorts
  • Dame tights
  • Dame veste
  • Dame jakker
  • Dame tilbehør

Performance

Campione er stolt leverandør af spinningtøj til dame til elitebegivenheder og hold, hvor vores tøj løbende testes og modtager roser. Gennem partnerskaber, eksempelvis med fremtrædende kvindelige cykelryttere, sikrer vi, at vores spinningtøj til dame også afspejler elitekravene i både materialer, funktioner og design.

Synlighed

Designet af vores spinningtøj til kvinder inkluderer en særlig vægt på synlighed. Især spinningtøj til dame fra Astral udnytter hi-viz materialer og refleksdetaljer for at øge sikkerheden og synligheden på vejen.

For mere information og inspiration, besøg vores kategori af spinning shorts til dame og spinning bukser til dame og opdag vores omfattende udvalg af spinningtøj til dame.

Hos Campione er vi dedikerede til at levere spinningtøj til kvinder, der lever op til vores kunders forventninger. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, finder du alt, hvad du behøver hos os for at få en optimal træningsoplevelse. Besøg vores kategori af cykeltøj til dame og opdag vores omfattende udvalg af spinningtøj til dame.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.