Se vores helt nye IL Biondo cykelbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Il Biondo DEN Speedsuit – Herre

Varenummer: 10670

1.999,00 kr.

Folk køber også:

Campione Flaske

Sort flaske med Campione logo.
Kan indeholde 500ml.
Flasken er helt fri for det hormonforstyrrende stof BPA.
Kan tåle temperaturer fra 0-40 grader.
Standard diameter på 74mm der passer til stort set alle flaskeholdere.

Tight Medium Relaxed

IL Biondo DEN Speedsuit med overdel i Danmarks smukke røde og hvide farver, mens buksen er holdt helt i sort. Det hurtige IL Biondo speedsuit er dermed perfekt til Grand Fondo løb og andre udenlandske løb, hvor man gerne vil vise de danske farver frem. Dragten er velegnet til brug på landevej, gravel og MTB.

Den er lavet i et klassisk og enkelt design med et lille ternet mønster på overdelen. Et hvidt ”DEN” på højre ærme og venstre bryst, et mindre IL Biondo logo på venstre ærme og et lille Dannebrog på ryggen.

Speedsuit er lavet i en aerodynamisk og tætsiddende pasform og strækbare tekniske materialer, som gør det komfortabelt på selv lange varme dage. På overdelens front er anvendt et meget strækbart og hurtigtørrende materiale med 4-vejs stræk. Ryggen er et funktionsmateriale med et mønster der fremmer åndbarheden.

Ærmerne er produceret i et let og tætsiddende materiale med smalle mikro-kompressions striber og er afsluttet med laserskåret kant, uden generende syning.

Halsen er afsluttet med en smal krave, for mindst mulig irritation. Ryggen har tre baglommer samt en skjult lomme til små værdigenstande.

IL Biondo DEN speedsuit har på fronten en lang YKK-lynlås med et lille vedhæng, som gør den nem at lyne selv med cykelhandsker på.

Underdelen er fremstillet i en stærk og smidig lycra metervare med laserskåret ben afslutning samt indvendig silikone-grip, som holder buksen på plads. Puden er en +8 timers topkvalitets pude med en kerne af 12 mm italiensk laser skåret skum. Den er omsluttet af en genanvendt hurtigtørrende H.T.S metervare (Humidity Transition System), hvilket gør at puden føles tør og performer under alle forhold, selv på de længste dage i sadlen.

Materiale: 70% polyester, 20% elastane, 10% polyamide.

IL BIONDO er udvalgt og designet af Rolf Sørensen, og repræsenter Rolfs mest karakteristiske træk: hans passion og hans mentalitet som road warrior.

Il Biondo er en hyldest til de sagnomspundne monumenter, til de varme italienske landskaber og de rå skandinaviske elementer. En hyldest til en krigers attitude. 

Læs mere om Il Biondo.

Vi sender via GLS og vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

Hvis produktet ikke passer som forventet og du vil returnere, så kan du læse mere herom på den vedlagte returseddel eller under handelsbetingelser. 

Julegaver byttes indtil 1. februar 2023. 

Anmeldelser af Astral

Anmeldelser af Il Biondo

Anmeldelser af Verge

Du vil måske også kunne lide...

Indkøbskurv
Scroll to Top

"Il Biondo DEN Speedsuit – Herre" blev tilføjet til kurven!

Du vil måske også kunne lide...

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.