1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Nyhedsbrev: 7 måneder, 7 udfordringer: Bliv klar til Touren med Campione

Vi nærmer os 2022 med hastige skridt. Et 2022 som bliver historisk for dansk cykling af én simpel grund: Verdens største cykelløb kommer til Danmark! Og det synes vi naturligvis ikke skal gå ubemærket hen.

Derfor har vi lavet en 7-måneders plan med 7 udfordringer, som DU kan deltage i frem mod Tour de France starten i København i juli.

7 måneder, 7 udfordringer – bliv klar til Touren med Campione!

Januar: Campione100

1 måned, 8 bakker, 100 opstigninger. Deltag i vores populære januar-udfordring, hvor du både kommer kanon godt fra start på cyklen i 2022 og samtidig har mulighed for at støtte et godt formål. Du kan deltage på 8 forskellige bakker rundt omkring i Danmark, og vi samler ind til Scleroseforeningen. Du kan læse meget mere om Campione100, og hvordan du deltager, ved at trykke på billedet

Februar: 3 dage - 394km

På Tourens 3 etaper i Danmark køres der i alt 394km. Kan du også klare det på 3 dage? De 3 dage behøver ikke være sammenhængende, men du må KUN bruge 3 dage. Sammen med Scleroseforeningen håber vi, at du vil hjælpe os med at samle penge ind. Når vi nærmer os februar, kommer vi til at dele mere information om denne udfordring i snarest!

Marts: Kom i form til Touren med BodyCoach kuren

Til marts har vi lavet et samarbejde med body coach Michael Skjoldan. Du deltage i hans anerkendte 13-dages forløb '13 dage med bodyCoach kuren', som er et unikt redskab til sundhed, vægttab, energi og power. Vi i Campione har selv prøvet kuren, og den VIRKER! Hvis du er klar på en udfordring, der virkelig giver resultater, så glæd dig til marts! Mere information om BodyCoach kuren kommer i 2022.

April: Din udfordring

Har du en idé til en udfordring, som du tænker, ville være sjov at få andre med på? Måske få sat den i et større perspektiv? Så vil vi gerne høre fra dig! Udfordringen i april dedikerer vi nemlig til at søsætte en udfordring, som du eller en anden i Campione-fællesskabet kommer med. Skriv til os på info@campione.dk hvis du har en spændende idé!

Maj: Hop on, hop off

Til maj inviterer vi til en social ride fra Kalundborg til Bakken i Klampenborg. 210km og 1700hm. Lyder det som lige langt nok? Frygt ej for du kan nemlig både hoppe af og på i forskellige byer på tværs af Sjælland, som ruten går forbi. På den måde kan du nemt finde en distance, som passer lige præcis til dig. Allerede nu kan du læse mere om eventet på Facebook-begivenheden, som du kan tilgå ved at trykke på billedet.

Juni: Tour de Storebælt

D. 11. juni kan almindelige mennesker prøve kræfter med det, som for mange er højdepunktet i Touren 2022: Storebæltsbroen! Sammen med Cykelnerven kører vi Tour de Storebælt og samler penge ind til Scleroseforeningen. Skal du også køre Tour de Storebælt ?Så håber vi, at du vil hjælpe os med dette!

Juli: Étape 2

Det er tid - tid til Tour de France! Vi har sammensat et fuldstændigt unikt arrangement, som DU kan deltage i! Dette inkluderer fælles cykeltur på selve 2. etape dagen før feltet kører forbi, storskærmsvisning af 2. etape, middag, overnatningsmuligheder og VIP-plads, når feltet kommer susende på 2. etape. Dette bliver intet mindre end det fedeste Tour de France-arrangement i Danmark, og vi glæder os til at fortælle mere snarest!

Vi håber, du vil være med!

Cykelhilsner, 

Campione

Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.