Campione100 Tilmelding

500,00 kr.

Campione100 – en januar-udfordring i den gode sags tjeneste!

I januar 2023 går det løs igen: 1 måned, 11 forskellige bakker, 100 opstigninger. Er du frisk på en udfordring i den gode sags tjeneste?

Om Campione100:

I løbet af januar skal du på 1 af de 11 bakker klare 100 opstigninger. Du bestemmer selv, om du vil gøre det på 1 dag, på 4 dage eller du helst vil tage et par stykker om dagen. Men du skal op 100 gange, og det skal dokumenteres på f.eks. Strava.

Information omkring alle bakkerne i Campione100 findes her.

Den gode sags tjeneste – Indsamling til Scleroseforeningen

Vi opfordrer til, at du gennem dit personlige netværk finder højdemeter-sponsorer, som f.eks. vil donere 10 øre pr. højdemeter du kører i løbet af Campione100.

I 2022 samlede I mere end 70.000,- ind til Scleroseforeningen – det skal vi gøre bedre i 2023!

Hvis du samler mindre end 5000,- ind i løbet af januar, så får du et gavekort på 10% af det indsamlede beløb. Det vil sige, at hvis du samler 3000,- ind giver vi et gavekort på 300,-.

Hvis du samler mere end 5000,- ind til Scleroseforeningen, så får du et par Campione100 bib shorts helt gratis (værdi 999,-!)

Som deltager i Campione100 får du:

 • En unik langærmet Campione100 jersey som ikke kan købes bagefter. Hvis du gennemfører får du en særlig ‘finisher’ jersey.*
 • 30% rabat på alt tilbehør fra Il Biondo og Astral i vores webshop hele januar, så du ikke skal fryse om hænder, fødder og hoved. (Denne rabatkode finder du på skærmen sammen med betalingsbekræftelsen efter du har betalt samt i Facebook-gruppen).
 • Ugentlige lodtrækningspræmier blandt alle deltagende.
 • Facebook gruppe for alle deltagere, hvor Campione og kaptajnerne på de forskellige bakker vil invitere til fællesture, specielle tilbud kun for deltagere og mere.

Bib Shorts

Det er muligt både at købe eller gøre sig fortjent til et par Campione100 bib shorts med vores topkvalitets 8-timers pude, som der matcher overdelen.

 • Bib shorts i samme design kan tilkøbes for 999,- inkl. donation på 100,- til Scleroseforeningen. (se information i Facebook-gruppen)
 • Hvis du indsamler mere end 5.000,- får du et par Campione100 bib shorts gratis (rabatkode sendes ved bevis på overførsel af minimum 5.000,- til Scleroseforeningen)

Læs mere om Campione100 bib shorts her. 

Betingelser for deltagelse og fuldførelse af Campione100

 • For at gennemføre Campione100, skal alle opstigninger registreres på f.eks. Strava.
 • Du skal melde dig ind i Facebook-gruppen for deltagere for at kunne deltage i Campione100. Dette er både for at gøre din oplevelse så fed som muligt men også for at sikre strømlinet kommunikation. Facebook-gruppen kan du finde her: Facebook-gruppe for deltagere
 • Det er tilladt at deltage i Campione100 som løber. Hvis du ønsker en løbetrøje i stedet for en cykeltrøje, skal dette noteres ved tilmelding. 
 • Når alle 100 opstigninger er gennemført skal en mail sendes til info@campione.dk inden 3. februar 2022 kl. 12:00 med dokumentation for gennemførelse. Det er deltagerens eget ansvar at sende den mail inden denne dato, for at kunne gøre gennemførelsen gyldig. Campione100 bib shorts skal også købes inden dette tidspunkt, så hvis du via indsamling gør dig fortjent til et par gratis bib shorts, skal Campione informeres om dette tids nok til, at du kan nå at bestille disse.
 • Deltagergebyr kan ikke refunderes
 • Det er ikke tilladt at deltage i Campione100 på E-cykel.
 • Campione100 kan ikke gennemføres virtuelt på f.eks. home trainer.

*Trøjer og bib shorts bliver først bestilt, når Campione100 er færdig så fordelingen af trøjer (gennemført/ikke gennemført) kan bestemmes. Forventet levering: marts 2023. Trøjer og bib shorts kan ikke byttes til kontanter, andre produkter eller andre størrelser da disse er specialfremstillet.

OBS! Ved fuldendt tilmelding, venligst læs og eventuelt gem skærmsiden, der viser din kvittering for tilmelding, da den viser vigtig information samt er din kvittering for tilmelding. 

Campione-produkterne er vores egne unikke produkter, udviklet og designet in-house.

Læs mere om Campione.

Vi sender via GLS og vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

Hvis produktet ikke passer som forventet og du vil returnere, så kan du læse mere herom på den vedlagte returseddel eller under handelsbetingelser. 

Julegaver byttes indtil 1. februar 2023. 

Anmeldelser af Astral

Anmeldelser af Il Biondo

Anmeldelser af Verge

Du vil måske også kunne lide...

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top

"Campione100 Tilmelding" blev tilføjet til kurven!

Du vil måske også kunne lide...

Du kunne også være interesseret i...

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.