Campione holder lukket torsdag d. 18 april.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Nyhedsbrev: Endnu en sommernyhed!

Der sker en hel del i Campione-universet lige for tiden, og det vil vi gerne dele med dig! Dette er blandt andet en Il Biondo nyhed, Campione Pinse Cup 2021 som er lige om hjørnet samt et nyt partnerskab, der giver dig 10% rabat på et bikefit! 

Il Biondo Tuscany Green

Vi er selv super begejstrede for vores nye Il Biondo Tuscany styles, og det seneste skud på stammen er Il Biondo Tuscany Green. Det er en jersey, der er inspireret af Rolf Sørensens Toscana: de frodige grønne vidder, de støvede landeveje og den varme italienske sol.

Kan du lide den?

Tryk på billederne ovenfor for at læse mere.

Campione Pinse Cup 2021

Campione er stolt navnesponsor på dette års Pinse Cup – en fællesbetegnelse for de 3 DCU-løb i Silkeborg, Herning og Randers d. 22.-24. maj. Det er 3 fantastiske dage, som på mange måde er en fejring af cykelsporten i Danmark. Mere end 700 ryttere i alle aldre deltager i kategorier fra den danske A-klasse til H60 og ungdomsrækkerne. 

Vi har sammensat en lille optakt til Campione Pinse Cup 2021, hvor du blandt andet kan høre Rolf Sørensen fortælle om, hvorfor det er så specielt at køre i en føretrøje.

SE MED HERUNDER

Bike Fit hos Palmarès

I forbindelse med de de gravel- og MTB-serier vi arrangerer sammen med Dirty Series, har vi lavet et partnerskab med cykelcaféen Palmarès i København. Udover at Palmarès laver drønlækker kaffe efter din cykeltur, så kan du lige nu også få 10% på et bikefit ved at bruge koden campione.

Du kan booke dit bikefit via Palmarès’ hjemmeside 

Trustpilot

Til sidst en appel. Det vil betyde rigtig meget for os, hvis du har tid til at bruge et øjeblik på at give os en anmeldelse på Trustpilot. Forhåbentlig fordi du har haft en god oplevelse hos os, men også hvis der er noget, der ikke var som det skulle være, som vi kan gøre bedre.

Tusinde tak – og god vind derude på landevejen! 

God vind derude! 

Cykelhilsner, 
Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.