IL_Biondo-4455-2

Rolf Sørensens tips til påklædning: Cykling i 5-15 grader

Efteråret er her. Efter måneder med lune og lyse solskinsture er temperatuerne på vej ned. Derfor kan vejret snyde – især på denne tid af året. Så hvordan klæder man sig egentlig bedst på til cykelturen i efteråret og den tidlige vinter? 

Vi har spurgt Rolf Sørensen til råds, og med et helt livs cykelerfaring i bagagen, må han om nogen vide, hvordan man skal klæde sig på, når temperaturen er mellem 5 og 15 grader. 

Se med her: 

Produkter vist i videoen

 • Il Biondo Road Warrior Defend Membran Jakke – Mand

  999,00 DKK

  IL BIONDO Road Warrior Defend Membranejakke er udvalgt og designet Rolf Sørensen og har et stramt og simpelt skandinavisk udtryk.

  Med dens unikke Defend Imprint stof er trøjen både vind- og vandtæt og derfor skabt til det evigt omskiftelige danske vejr. Jakken holder dig varm helt ned til 3-5 graders kulde og kan dermed fungere perfekt som overgangsjakke på forårs- og efterårsture.

  Med 3 baglommer plus 1 mindre lynlåslomme kan du trygt medbringe både proviant, slanger og dine værdigenstande på turen.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Tåovertræk

  199,00 DKK

  IL BIONDO Tåovertræk kan meget vel blive din nye bedste ven på de ture, hvor det ikke er helt koldt endnu men stadig køligt.

  Lavet i strækbart og vind- og vandafvisende materiale, er toe coveret let at tage på, og holder din tæer, som også er mest udsat og sårbar på cykelturen, varme og tørre.

  Toe coveret er one size og passer til alle sko og bliver holdt fast af klampen på skoen.

  Tilføj til kurv
 • Il Biondo Mellemsæson Handske

  299,00 DKK

  IL BIONDO Mellemsæson Handsken er skabt specielt til foråret og efteråret i Danmark, hvor det ikke er helt varmt nok til korte handsker.

  Lavet af vind- og vandafvisende materialer, og med gel-puder på indersiden, er komforten i top selv på dage hvor vejret river lidt.

  Der er monteret et nose/sweat-wipe stykke på begge tommelfingre samt screen-touch funktion på pege- og tommelfingre, så du kan betjene telefon og cykelcomputer med handsken på.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Road Warrior Jersey Sort – Mand

  799,00 DKK
  IL BIONDO Road Warrior Jersey er udvalgt og designet af Rolf Sørensen og har et stramt og simpelt skandinavisk udtryk. Trøjen har et fitted cut, så den sidder tæt som på en rigtig cykelrytter.
  IL BIONDO jerseyen i sort er produceret i letvægts- og åndbare materialer, der sikrer høj komfort på selv de lange ture.
  Trøjen har 3 baglommer samt 1 mindre lynlåslomme, så du trygt kan have både proviant og værdigenstande med på turen.
  Ærmerne har en moderne og lidt længere længde med laserskåret slutning der giver et clean og fuldendt look uden generende syninger.
  I bunden er der monteret silikone-gripper til altid at holde trøjen på plads. Il Biondo er skabt til landevejen men er robust nok til stierne og mudderet i skoven.
  Vælg muligheder
 • Il Biondo Road Warrior Vest – Mand

  799,00 DKK

  IL BIONDO Road Warrior Vest er designet og udvalgt af Rolf Sørensen.

  Med dens vind-og vandtætte Volare stof, er den skabt til det evigt omskiftelige danske vejr. Designet er stramt og Skandinavisk.

  IL BIONDO Road Warrior Vest er ultra let og kan derfor nemt foldes sammen og opbevares i baglommen, så du kan tage den på, når det bliver nødvendigt. Stoffet på ryggen er af strategisk åndbart mesh-materiale som sikrer maksimal ventilation.

  De tre lommer på ryggen gør både, at du kan medbringe mere på dine ture samt at du nemmere kan komme til.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Base Layer

  299,00 DKK

  IL BIONDO Base layer er designet i specielt udvalgte materialer, der giver perfekt fugt- og svedregulering på cykelturen.

  Dette base layer sidder tæt på kroppen og er ultra let for optimal virkning og komfort.

  Samtidig sikre den strækbare konstruktion, at det tilpasser sig kroppens naturlig form og er let at få af og på.

  IL BIONDO Base layer er holdt i et stramt sort design med IL BIONDO på højre bryst og et diskret Campione logo i nakken i grå.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Road Warrior Langærmet Termo Jersey – Olive

  999,00 DKK
  IL BIONDO Road Warrior langærmet termo jersey er udvalgt og designet af Rolf Sørensen og har et stramt og simpelt skandinavisk udtryk.
  Den er perfekt til de kølige og ustadige dage på cyklen.
  Termo-funtkionen holder på kroppens varme og det vandafvisende ydre holder dig tør, hvis der skulle komme en byge.
  Jerseyen har et fitted cut og er lavet i strækbare- og hurtigttørrende materialer.
  Trøjen har 3 baglommer samt 1 mindre lynlåslomme, så du trygt kan have både proviant og værdigenstande med på turen.
  I bunden er der monteret en silikone-gripper til altid at holde trøjen tæt til kroppen.
  IL BIONDO er skabt til landevejen men er robust nok til stierne og mudderet i skoven.
  Vi anbefaler at kombinere termo jerseyen med en Il Biondo Road Warrior vest for både et komplet og skarpt look og ekstra beskyttelse på overkroppen.ves
  Vælg muligheder
 • Il Biondo Allround Handske

  249,00 DKK

  IL BIONDO Allround Handsken er designet i strækbare og hurtigtørrende letvægtsmateriale og kan både bruges til cykling og løb.

  Handsken er monteret med anti-slip mønster på indersiden for optimalt greb.

  Den har nose/sweat wipe feature på begge tommelfingre og screen-touch funktion på pege- og tommelfinger, så du kan betjene telefon eller computer med handsken på.

  Vælg muligheder

Se vores efterårsanbefalinger her

https://campione.dk/efteraar-paa-cyklen/fteråret på cyklen i Danmark stiller store krav til dit udstyr. Dit cykeltøj og tilbehør skal ikke kun holde dig varm, det skal også kunne skærme dig for vind og vejr, så du altid er forberedt på et vejrskifte. 
Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.