Se dagens etapetilbud her – Gælder kun i dag

Campione Showroom holder lukket i uge 29.
IL_Biondo-4455-2

Rolf Sørensens tips til påklædning: Cykling i 5-15 grader

Foråret er her. Efter måneder med kolde og hårde ture er temperatuerne på vej op. Men vejret snyde – især på denne tid af året. Så hvordan klæder man sig egentlig bedst på til cykelturen i det tidlige forår?

Vi har spurgt Rolf Sørensen til råds, og med et helt livs cykelerfaring i bagagen, må han om nogen vide, hvordan man skal klæde sig på, når temperaturen er mellem 5 og 15 grader. 

Se med her: 

Produkter vist i videoen

 • Il Biondo Road Warrior Defend Membran Jakke – Mand

  Original price was: 1.399,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

  IL BIONDO Road Warrior Defend Membranejakke er udvalgt og designet Rolf Sørensen og har et stramt og simpelt skandinavisk udtryk.

  Med dens unikke Defend Imprint stof er trøjen både vind- og vandtæt og derfor skabt til det evigt omskiftelige danske vejr. Jakken holder dig varm helt ned til 3-5 graders kulde og kan dermed fungere perfekt som overgangsjakke på forårs- og efterårsture.

  Med 3 baglommer plus 1 mindre lynlåslomme kan du trygt medbringe både proviant, slanger og dine værdigenstande på turen.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Mellemsæson Handske

  299,00 kr.

  IL BIONDO Mellemsæson Handsken er skabt specielt til foråret og efteråret i Danmark, hvor det ikke er helt varmt nok til korte handsker.

  Lavet af vind- og vandafvisende materialer, og med gel-puder på indersiden, er komforten i top selv på dage hvor vejret river lidt.

  Der er monteret et nose/sweat-wipe stykke på begge tommelfingre samt screen-touch funktion på pege- og tommelfingre, så du kan betjene telefon og cykelcomputer med handsken på.

  Vælg muligheder
 • Il Biondo Tåovertræk

  199,00 kr.

  IL BIONDO Tåovertræk kan meget vel blive din nye bedste ven på de ture, hvor det ikke er helt koldt endnu men stadig køligt.

  Lavet i strækbart og vind- og vandafvisende materiale, er tåovertrækket let at tage på, og holder din tæer, som også er mest udsat og sårbar på cykelturen, varme og tørre.

  Tåovertrækket er one size og passer til alle sko og bliver holdt fast af klampen på skoen.

  Tilføj til kurv
 • Il Biondo Allround Handske

  249,00 kr.

  IL BIONDO Allround Handsken er designet i strækbare og hurtigtørrende letvægtsmateriale og kan både bruges til cykling og løb.

  Handsken er monteret med anti-slip mønster på indersiden for optimalt greb.

  Den har nose/sweat wipe feature på begge tommelfingre og screen-touch funktion på pege- og tommelfinger, så du kan betjene telefon eller computer med handsken på.

  Vælg muligheder

Se vores forårsanbefalinger her

Foråret på cyklen i Danmark stiller store krav til dit udstyr. Dit cykeltøj og tilbehør skal ikke kun holde dig varm, det skal også kunne skærme dig for vind og vejr, så du altid er forberedt på et vejrskifte. 
Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.