Campione holder lukket torsdag d. 18 april.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Nyhedsbrev: Virtuel Tøjprøvning, Multishop & Corona-cups

Glæder du dig også til forår, lysere tider og lange ture på cyklen? Vi kan ikke vente i hvert fald!

Selvom det er vinter og Danmark desværre stadig holdes fanget af Coronaens stramme greb, holder vi hjulene i gang hos Campione, og vi har et par nyheder, som vi gerne vil dele med dig. Nyheder, som vi egentlig har glædet os rigtig meget til at præsentere!

Virtuel tøjprøvning

I denne tid plejer vi flittigt at være ude hos klubber og virksomheder, hvor vi i fællesskab finder ud af design, fit og størrelser til cykeltøjet til den kommende sæson. Men på grund af Corona er det desværre ikke muligt for os at mødes fysisk – noget, som vi ellers sætter stor pris på!

Derfor har vi lavet en virtuel tøjprøvning – se lige her!

Hvert enkelt medlem eller medarbejder opretter en bruger med klubbens loginkode, og vælger i webshoppen hvilke produkter de kunne tænke sig.

På vores YouTube-kanal (tryk på knappen herover) har vi lagt 4 videoer ud, der forklarer, hvordan du finder din størrelse, når du skal købe jersey, bib shorts, vindvest og jakke. Og der kommer flere videoer på kanalen snart!

Hvis du dog stadig er i tvivl, så er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os!

Multishop

Vi kan samtidig med glæde meddele, at Campione snart åbner for en helt ny shoppingoplevelse med vores online multishop, hvor det vil blive nemt og smart at bestille og genbestille teamtøj og samtidig købe det par handsker, som du måske lige står og mangler. Bestillingen af teamtøj bliver meget bedre end hidtil set, og vi er sikre på, at du kommer til at elske, hvor nemt det bliver!

Vi kan meget snart løfte sløret for, hvordan det præcist kommer til at blive!

Herstedhøje 100 & Campione Gravel Cuo

I mandags d. 1. februar sluttede dette års udgave af Herstedhøje 100. En udgave, der var den største og suverænt fedeste udgave indtil videre. Hele 31 ryttere og løbere gennemførte vores udfordring! Vi havde tilmed fornøjelsen af, at både Chris Anker Sørensen og Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk lagde vejen forbi og kørte med. 

Nedenfor kan du se lidt udvalgte billeder.

fslutningen på Herstedhøj 100 markerede samtidigt starten på et nyt initiativ:

Campione Gravel Cup!

En serie af grusløb, skabt med samme DNA som Herstedhøje 100: alle skal kunne være med og man skal kunne køre afdelingerne præcis når man har tid og lyst.

Første afdeling er allerede i gang, det er gratis og du kan læse meget mere om vores gravel cup på:

Facebook-siden
Facebook-eventet

Skal du være med?

God vind derude! 

Cykelhilsner, 
Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.