Handsker

Filtrer produkter
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser alle 21 resultater

Campione tilbyder et stort udvalg af handsker til cykling fra vores mærker Il Biondo og Astral. Vores cykelhandsker er designet i Danmark og til det danske vejr, hvorfor du i sortimentet kan finde en cykelhandske der passer til alle behov, temperaturer og vejrlig.

Il Biondo

Cykel handsker fra Il Biondo er udviklet i samarbejde med Rolf Sørensen, som med sine erfaring har præge handskernes design, materialer og farve. De er udviklet med henblik på at køre race samtidig med at de skal være stringente i designet, og der skal være en handske til et hvert vejrhold i Danmark.

Det er især vigtigt, at have solide og funktionelle cykelhandsker i de kolde måneder i Danmark, hvor det både kan være vådt og blæsende. Derfor er det nødvendigt, at kunne tilpasse valg af handsker efter vejret på selv de værste dage på cyklen.

Astral

Handskerne fra Astral er ikke kun udviklet med henblik på funktionalitet og kvalitet til en stærk pris men også med stort fokus på synlighed. Cykelhandsker fra Astral udnytter fluorescerende farver og reflekser til at skabe ekstra synlighed på handskerne. Dette er især vigtigt i de mørke måneder i Danmark.

Så hvad end du er licensrytter, motionist eller blot cykler til og fra arbejde, så er Astral handsker et sikkert valg i trafikken hele året.

Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.