ebm06083-3

Il Biondo x Flandern

Bag om Rolf Sørensens store sejr i Flandern Rundt 1997 og den nye Il Biondo x Flandern 1997 jersey.

I år er det 25 år siden, at Rolf Sørensen med 1,5 kilometer til mål kørte fra Moncassin og Ballerini og alene kunne køre over stregen i karrierens største triumf. Vi fejrer 25-års jubilæet for denne sejr med en unik og limiteret Il Biondo jersey, der på brystet prydes af den flamske løve og årstallet for sejren.

Hør Rolf fortælle om, hvorfor Flandern Rundt er det største af monumenterne, hvordan løbet i 1997 forløb samt den nye Il Biondo x Flandern 1997 jersey i videoen herunder.
IL BIONDO (1)

Køb Il Biondo x Flandern 1997 trøjen:

 • Il Biondo x Flandern 1997 Jersey – Mand

  849,00 kr.

  Il Biondo x Flandern 1997 – en unik og limiteret jubilæumstrøje i anledning af Rolf Sørensens sejr i Flandern Rundt i 1997.

  I år er det 25 år siden, at Rolf Sørensen med 1,5 kilometer til mål kørte fra Moncassin og Ballerini og alene kunne køre over stregen i karrierens største triumf.

  I 2022 fejrer Campione 25-års jubilæet for denne sejr med en limiteret Il Biondo trøje, der på brystet prydes af den flamske løve og årstallet for sejren.

  Trøjen har et fitted cut, så den sidder tæt som på en rigtig cykelrytter. Denne Il Biondo er produceret i letvægts- og åndbare materialer, der sikrer høj komfort på selv de lange ture.

  Trøjen har 3 baglommer samt 1 mindre lynlåslomme, så du trygt kan have både proviant og værdigenstande med på turen. Ærmerne har en moderne og lidt længere længde med laserskåret slutning der giver et clean og fuldendt look uden generende syninger. I bunden er der monteret silikone-gripper til altid at holde trøjen på plads.

  Trøjen sælges i yderst begrænset oplag og så længe lager haves. 

  Trøjen kan også købes som sæt med et par Il Biondo bib shorts samt 3x gratis hvide Il Biondo cykelstrømper: Il Biondo x Flandern Sæt

  Vælg muligheder
Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.