Campione holder lukket torsdag d. 18 april.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Campione indgår partnerskab med Riwal Cycling Team

Campione er stolte af at kunne annoncere, at vi fra 2022 har indgået et flerårigt partnerskab med et af Danmarks vigtigste flagskibe indenfor cykling: Riwal Cycling Team. Omdrejningspunktet bliver naturligvis, at vi ønsker at skabe og levere det bedste cykeltøj og tilbehør til holdet, men partnerskabet spænder bredere end det. Læs mere nedenfor omkring partnerskabet.

Campione x Riwal Cycling Team

Det perfekte cykeltøj

Hos Campione ved vi det meste om cykeltøj, og vi synes selv, at vi har markedets bedste cykeltøj og tilbehør. Men man kan altid blive klogere. Cykeltøj kan altid perfektioneres. Og det er svært at forestille sig, at nogen er bedre til netop at lære os om brugen af tøjet, funktionaliteten og følelsen af materialerne, end rytterne hos Riwal Cycling Team.

Med unik feedback fra rytterne på Riwal Cycling Team ser vi frem til, at kunne gøre vores cykeltøj samt tilbehør fra Il Biondo endnu bedre, så både den professionelle cykelrytter og cykelmotionisten får det bedste cykeltøj overhovedet på markedet. 

Aktiviteter, fællesskab og udvikling

Samtidig kommer partnerskabet også til at handle om, at udnytte de mange synergier, som der opstår mellem Campione og Riwal Cycling Team. Vi glæder os til at lave fælles aktiviteter og events samt introducere Riwal Cycling Team til Campiones netværk, så vi sammen kan cementere holdets position som Danmarks cykelhold.  
 
Om partnerskabet udtaler CEO for Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov:

”Med Campione får vi endnu en spændende og engageret dansk partner. De leverer cykeltøj i topklasse til vores ryttere, men samtidigt kan vi arbejde tæt sammen med dem i vores netværk og på den danske cykelscene. Vi deler en passion for cykelsporten, og sammen tror jeg på, at vi både kan skabe events og et fællesskab omkring cykling, der både giver værdi for vores andre og Campiones partnere og for alle danskere, der cykler. Vi glæder os meget til de kommende år sammen med Campione”.

Vi glæder os til partnerskabet!

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.