Se vores helt nye IL Biondo solbriller her.

1-3 dages leveringstid og fri fragt på ordrer over 500 kr.

Nyhedsbrev: Sådan skal du klæde dig på i vinterhalvåret!

Det er snart oktober og tiden for cykelture i dit yndlings sommersæt er ved at være forbi – i hvert fald på de danske veje. Men hvad så nu?

Hos Campione synes vi, at der er noget unikt og tilfredsstillende i at trodse elementerne. Det giver en følelse af uovervindelighed, når man klarer en tur, hvor vinden blæser lidt mere, det er tanden koldere og regnen bare føles vådere.
 

Derfor vil vi i dette nyhedsbrev stille skarpt på, hvordan du klæder dig bedst på til cykelturene det næste halve år. 🚴‍♂️🌦️

Ekspertens råd til påklædning: Rolf Sørensen

Med flere timer i sadlen end de fleste, i alt slags vejr, hele året, er der meget få der bedre end Rolf Sørensen ved, hvad der skal til for at cykelturene i vinterhalvåret bliver en succes. Derfor har vi spurgt ham, hvordan han klæder sig på, når temperaturen er mellem 5-15 grader.
 
Se med her:

Campiones 5 gode råd: Det skal du være opmærksom på

 

 

1) Vind, vand & kulde 

I vinterhalvåret er vind og vejr en tand mere uforudsigeligt og insisterende. Og når man først bliver våd og kold på kroppen, så er det ikke kun en lang tur hjem, der er også risiko for at blive syg. Derfor er det essentielt, at dit tøj og tilbehør har funktioner til at bryde vinden, holde vandet ud samt holde på varmen.  
 
 
 
 
2) Lag på lag 
Netop fordi at vejret er uforudsigeligt i vinterhalvåret, er det en god idé at arbejde med lag-på-lag princippet, når du klæder dig på. Start f.eks. med et godt base layer med wind-block, så en langærmet jersey og yderst en vindvest. Hvis det bliver for varmt, kan vesten tages af og den langærmede jersey lynes ned. 

 

3) Kend dig selv, undgå overophedning 

Kulde/varmetærsklen er individuel. Derfor er det vigtigt, at du finder udstyr, der passer til præcis dine behov. Det mest udtalte eksempel på dette er handsker og graden af beskyttelse du har behov for. Vores Il Biondo tilbehørsserie er udviklet med øje for dette, og indeholder både helt lette handsker samt vandtætte, forede vinterhandsker.

Tryk på billedet, hvis du vil se udvalget.

 

4) Beskyt de udsatte områder

Vind og kulde kan være ubarmhjertig. Udover handsker så sørg for at beskyt de områder, der er direkte eksponeret eller ekstra udat, når du cykler: halsen, panden, tæerne og håndleddet. Vores Il Biondo tilbehørskollektion indeholder produkter, der tager højde for alle disse faktorer. 

5) Synlighed

Sidst men ikke mindst: sørg for at have tøj på, der hjælper dig med at blive set i trafikken! Synlighed er noget, som vi i stigende grad har fokus på hos Campione – især i vinterhalvåret. 

Hvis du mangler synlighed i den cykelgarderobe i vinterhalvåret, så kan du godt glæde dig. For i løbet af oktober lancerer vi en helt ny kollektion af efterårs- og vintertøj, som integrerer alle disse 5 tips. 

Sneak peek

Hvordan kollektionen kommer til at se ud, kan vi ikke afsløre endnu. Men her er et lille sneak peek.

Vi glæder os til at vise jer hele kollektionen!

Vi ses på landevejen! 

Cykelhilsner, 

Campione

Indkøbskurv
Scroll to Top

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 kr. for at opnå gratis fragt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.