Campione Outlet 2021 Tilmelding

100,00 DKK

Ryd

Obs. for at kunne vælge mellem tilmelding til fredag og lørdag, skal ‘tidspunkt’ stå på ‘vælg en mulighed’. Tilmeldingsgebyret på 100,- virker som gavekort, så du får fratrukket 100,- af prisen på det du køber til outlet.

Campione holder kæmpe outlet, hvor du kan spare helt op til 70% på tidligere kollektioner og demovarer til både cykling, tri og løb! Kom forbi og gør et kup!

PRAKTISK:

Grundet corona er vi nødsaget til at holde skarpt opsyn med, at vi ikke er for mange i lokalet af gangen. Derfor har vi delt hver dag op i intervaller på 55 min., hvor 20 gæster af gangen kan være i vores showroom og tilstødende lokaler. Dette bliver selvfølgelig kun fedt for jer, for det giver god tid og plads til at gå rundt og se på de mange top lækre produkter, som vi skal af med i løbet af den weekend. Billetterne sælges først til mølle.

100kr tilmelding = 100kr rabat

Vi  har lavet det sådan, at de 100kr du betaler for at tilmelde dig, dem får du igen som en rabat på 100kr du kan frit kan bruge til vores outlet. Dette er blot vores måde at forsøge at sikre, at når nu vi desværre kun kan lukke et begrænset antal ind, at dem som tilmelder sig også kommer og dermed ikke tager en plads fra en anden interesseret ved ikke at møde op.

Vi tager forbehold for ændringer mht. gældende restriktioner. Hvis vores outlet ikke kan afholdes, bliver købte billetter naturligvis refunderet. Ligeledes, hvis restriktionerne bliver lempet og det bliver muligt at invitere mere end 20 gæster ind af gangen, vil vi åbne op for flere billetter. Dette vil blive kommunikeret ud via vores sociale medier.   

Campione-produkterne er vores egne unikke produkter, udviklet og designet in-house.

Læs mere om Campione.

Vi sender via GLS og vi giver gratis fragt og retur på alle ordrer over 500 kr.

Hvis produktet ikke passer som forventet og du vil returnere, så se fortrydelsesformularen

Anmeldelser af Astral

Anmeldelser af Il Biondo

Anmeldelser af Verge

Du vil måske også kunne lide...

Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.