Handsker

Filter products
Kategorier
Sorter efter
Brands
Størrelse

Viser alle 14 resultater

Campione cykelhandsker

Campione tilbyder mange forskellige slags handsker til cykling, og du kan finde handsker til alt slags vejr. Handsker fra Campione er af mærkerne Il Biondo og Astral.

Il Biondo handsker er premium handsker med fokus på både komfort og funktionalitet. Handsker fra Il Biondo passer til al slags vind og vejr med sommerhandsker til de varme dage eller til cykelløb, mellemsæson handsker til efteråret og vinteren i Danmark, MTB handsker til ture i skoven, og forskellige varianter af vinterhandsker alt efter præference og vejr. Il Biondo handsker er udstyret med et væld af smarte features, der gør din cykeltur mere behagelig og mere sikker. De fleste Il Biondo handsker har nose/sweat-wipe stykke og screen-touch funtion til betjening af mobil eller cykelcomputer, ligesom de fleste handsker også er udstyret med anti-slip mønster for optimalt greb om styret.

Astral handsker har en høj funktionalitet og anvendelighed til en pris hvor alle kan være med. Vores kollektion af Astral handsker indeholder handsker der både passer til de helt varme dage, hvor handsken bare skla yde ekstra komfort og greb om styret, og til de ultra-kolde dag om vinteren i Danmark, hvor det er essentielt ikke at fryse. Astral handskerne der er beregnet til de koldere måneder i Danmark har ydermere stor fokus på sikkerhed og synlighed, hvoraf flere af dem er designet i refleksiv neongul og med refleksstriber.

Scroll til toppen

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 500,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.