fbpx

Om os

Om Campione

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj og accessories med kontorer i København og Kolding. Campione ejer mærkerne Astral og IL BIONDO samt designer og leverer teamtøj til klubber, virksomheder eller cykelvennerne. 

Vores mål er at dække hele markedet lige fra dem der kører på eliteplan, supermotionisten, motionisten og pendleren. Her differentierer vi naturligvis pasform, metervarer og prisniveauer.

Design, kvalitet, funktionalitet

Hos Campione løber cykling i vores blod. Uanset om det er landevej, cross, mudrede stier, støvede grusveje eller tøj til pendleren, så lever og ånder vi for cykling og alt hvad det indebærer. Derfor er vores produkter nøje udvalgte, fordi vi selv ønsker at arbejde og køre med det bedste af det bedste. Det skal være funktionelt og anvendeligt, det skal sidde rigtigt, kvaliteten skal være høj og så skal det selvfølgelig se godt ud.

Vi leverer altid teamtøj til tiden, og kan som en af de eneste i branchen give en leveringsdato allerede når bestillingen er lagt.

Besøg vores showroom

I København SV ligger vores 350m2 store showroom, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og prøve vores kollektioner, få en snak om specialdesignet tøj til din arbejdsplads, cykelhold eller vennegruppe eller bare få en kop kaffe i IL BIONDO-stuen.

Du finder os på Bådehavnsgade 12, 2450 København SV.

Scroll til toppen
  • Dag-til-dag levering
  • Crash repair
  • Høj produktkvalitet

© Campione.dk – 2020 –
Alle rettigheder forbeholdes

Du er tæt på at få gratis fragt!

Du mangler blot at købe for 1.000,00 DKK for at opnå gratis fragt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om de nyeste Campione produkter, ekslusive tilbud og særlige events.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.